Luis Suares: U Barsi je u toku rat, Ćavi ne treba da dolazi

Primera 30. sep. 202114:44 > 16:154 komentara
Podeli:
REUTERS/Daniele Mascolo

Prvotimac Atletika Luis Suares i dalje kao da je vezan za Barselonu. Urugvajac je uz suze napustio taj klub, a zatim je sa Madriđanima osvojio titulu prvaka Španije. Sada je za katalonski Sport pričao o stanju u Barseloni koje deluje alarmantno.

Loša igra, finansijski problemi, odlazak Lea Mesija… Nevolje u Barseloni nemaju kraja jer sada sledi i promena trenera po svemu sudeći. Ronald Kuman je trener koji nije baš gajio dobre odnose među igračima u svlačionici, a više njih, uključujući i Suaresa su se žalili upravo na njega.

Suaresu baš u subotu sledi meč protiv Barselone u La Ligi, a pred taj duel je govorio za katalonski Sport o situaciji u klubu.

Tenzija koja postoji između trenera Kumana i predsednika Laprote deli klub i pravi rat koji boli igrače„, kazao je Suares koji je imao savet i za Ćavija Ernandesa.

Legendarni Barsin fudbaler je dugo kandidat za trenera tog tima, ali se još uvek nije desilo da baš on preuzme kormilo. Njegovo ime je opet na vrhu liste kandidata.

VESTI IZ BARSE

Ne mislim da je sada ili sutra vreme za njega da preuzme tim. Mislim da je on pametan i da zna poteškoće koje postoje. MOra da čeka pravi trenutak. Ima drugare u klubu od kojih će dobiti mišljenje i tako će odlučiti. Vidim ga kao dobrog trenera, a povratak na Kamp nou u nekom drugom kontekstu će ga učiniti velikim trenerom„, kazao je Luis Suares za Sport.

On je takođe rekao da mu je Leo Mesi tokom leta kazao da želi da završi karijeru u Barseloni, a takođe je poručio da ako da gol na „Kamp nou“ neće ga proslavljati.

Komentari

Vaš komentar