Marka: Mesi neće da produži ugovor sa PSŽ-om

Francuska 25. jan 20239:395 komentara
Yasser Bakhsh/Getty Images

Do sada je sve upućivalo na to da će Lionel Mesi uskoro produžiti ugovor s PSŽ-om, koji mu ističe na leto, i da će u naredne dve sezone igrati u dresu šampiona Francuske. Ipak, čini se da je došlo do preokreta u Mesijevom razmišljanju.

Kako javlja španski novinar Žerar Romero, Argentinac više nije siguran da želi da produži ugovor sa Parižanima te je počeo da razmatra opcije ako to ne učini.

povezane vesti

„Od danas, Mesi ne želi da produži ugovor sa PSŽ-om“, objavio je Romero na Twiteru i dodao: „Osvajanje Svetskog prvenstva je promenilo način na koji Mesi razmišlja. Sada puno više vrednuje ono što ima trenutno nego što bi mogao da ima u budućnosti.“

Marka tvrdi da je to sve tačno i pojašnjava da se radi o tome da je Mesi sada ispunio posljednji cilj koji je imao u karijeri i da bi sada voleo do kraja karijere da igra onde gde mu je najlepše. Kako ga osvajanje titule u Francuskoj sa PSŽ-om ne raduje, a nije mu poseban motiv ni osvajanje Lige šampiona sa tim klubom, Marka navodi da je njegov povratak u Barselonu vrlo realan.

Komentari

Vaš komentar