Mijatović: Niko se ne igra sa milionima, Mbape dolazi u Real

Primera 25. avg. 202113:592 komentara
Podeli:
REUTERS/Sergio Perez

Real je poslao ponudu u iznosu od 160 miliona evra za Kilijana Mbapea. Ponuda je odbijena, ali očekuje se da dođe nova ili da prva bude prihvaćena, jer Mbapeu za godinu ističe ugovor sa ekipom iz Pariza.

Predrag Mijatović, nekadašnji as i direktor Reala, smatra da će posao biti završen, da će Kilijan Mbape postati član Reala.

„PSŽ mora da bude u okvirima finansijskog fer-pleja, a jedini igrač koga može da proda je Mbape. On ne želi da produži ugovor, praktično je već slobodan, a niko se ne igra sa milionima u vreme koronavirusa. Predstavnici igrača su kontaktirali Real, očito se sve radi u dogovoru. Ponuda je važan korak, ali očekuje se i neka Mbapeova izjava, mada dovoljno govori to što ne želi da produži ugovor“, rekao je Mijatović u razgovoru sa kolegama iz Španije, pa nastavio:

Kilijan Mbape
REUTERS/Sarah Meyssonnier

„Transfer koji je na pomolu, bio bi jedan od najvećih u istoriji svetskog fudbala. Bio bi sličan dolasku Ronalda u Real“.

Saga se nastavlja, a dilema ostaje – da li je Kilijan postati član Reala? Mijatović je uveren da će Mbape pojačati klub iz Madrida.

Komentari

Vaš komentar