Na greškama se uči: Osmajić vraćen u prvi tim Kadisa

Primera 25. okt. 202121:54
Podeli:
FSCG

Crnogorski reprezentativac, Milutin Osmajić ponovo je počeo da trenira sa prvim timom Kadisa nakon što je bio odstranjen zbog incidenta koji je desio sredinom meseca.

Podsećanja radi, Milutin Osmajić je nakon incidenta trenirao sa B timom. Osmajić je pre nešto više od desetak dana bio učesnik u dve tuče. Osmajić je naveo da je napadnut i da je morao da se brani.

Nedugo zatim, usledila je odluka prekršajnog sudije, koji ga je kaznio novčano, Osmajić je poštovao sve što se od njega tražilo u periodu dok je trajao disciplinski postupak u klubu, a zatim je usledio poziv da se ponovo priključi seniorskom pogonu.

Kadis u narednom kolu šampionata Španije, koji je na programu 26. oktobra gostuje Viljarealu, ali je veliko pitanje je da li će Osmajić biti u konkurenciji za meč, s obzirom da je odradio samo jedan trening sa prvim timom.

milutin osmajić
privatna arhiva

Kadis se nakon 10 odigranih mečeva nalazi na 17. mestu, sa sedam bodova. Milutin Osmajić je tokom leta kao veliki potencijal stigao u Kadis iz Sutjeske, uspeo je da se izbori za mesto u timu, uspeo je da stigne do mesta u seniorskoj reprezentaciji Crne Gore.

Nakon svega što se desilo, ostaje mu da izvuče pouke, fokusira se na teren i nastavi dalje, jer na terenu je već pokazao da može i ume mnogo.

Komentari

Vaš komentar