„Niko se neće ubiti ako Mbape ne dođe ovog leta u Real“

Primera 22. apr. 202116:502 komentara
Podeli:
Kylian Mbappe
REUTERS/Christian Hartmann

Predsednik Reala Florentino Peres je ovih dana u žiži zbog osnivanja Superlige od koje ne odustaje. Na konferenciji za medije na kojoj je najviše govorio upravo o tome bilo je tema i koje su bile u vezi sa igračkim kadrom Reala. Kada se govori o transferima "galaktikosa" prvo se priča o Kilijanu Mbapeu.

Veoma dugo se govori o tome da će Mbape biti nova Realova „sedmica“. Priča se o njegovom dobrom odnosu sa Zinedinom Zidanom, zatim o tome da Mbape ne želi više da sarađuje sa Pari Sen Žermenom i da neće produžavati ugovor koji mu ističe 2022. godine. To znači da bi PSŽ mogao da zaradi novac na Mbapeu još samo predstojećeg leta.

ČITAJTE O REALU

Imamo najbolje igrače na svetu. Odbrana je veoma dobra i dugo traje. Vezni red je za primer. Moraćemo da obnovimo tim ali ništa revolucionarno. Imamo mlade imamo veoma dobre igrače. Dovođenje mladih funkcioniše„, rekao je Peres kada je započeo priču o transferima Reala.

Modrić je već pred obnavljanjem ugovora. Nije ista stvar sa Ramosom, ja ga volim, kao sin mi je ali zna on kakva je situacija. Ako Kilijan Mbape ne dođe ove godiine, niko se neće ubiti zbog toga. Ako se stvari ne dese to je zato što nije moguće da se dese„, kazao je predsednik Reala.

derbi banane
SK
Komentari

Vaš komentar