Pali se alarm na Kamp Nou: Ćavi napušta Al Sad

Primera 4. maj. 202112:01 > 12:051 komentar
Podeli:
REUTERS/GUSTAU NACARINO

Legendarni fudbaler Barselone i reprezentacije Španije Ćavi Ernandes po svemu sudeći neće više ostati u Kataru, gde je do sada vodio Al Sad.

Mnogi mediji sa Bliskog Istoka preneli su ovu informaciju, a čini se da su se njoj najviše obradovali u Barseloni. Jer Ćavi je velika želja kako bivšeg, ali ono što je mnogo važnije i sadašnjeg rukovodstva. Nije tajna da ga Đoan Laporta želi na klupi katalonskog giganta, i da će učiniti sve kako bi ga doveo. Dok je izbegavao da se dovodi u vezu sa bivšim klubom za vreme Bartomeua, Ćavi je pružio podršku Laporti, tako da su se i sa te strane stekli uslovi za povratak.

A to znači i otkaz Ronaldu Kumanu, pa makar i holandski stručnjak uspeo da vrati titulu. Trenutno je Barselona na dva boda od lidera Atletika, a poravnata sa Realom. U narednom kolu Barselona dočekuje upravo Atletiko, ali pored pobede nad Jorgandžijama i u preostala tri kola, potrebno je da i Real kiksne bar još jednom, jer trenutno kraljevski klub ima prednost zbog boljeg skora u međusobnim duelima.

Komentari

Vaš komentar