Pike se žrtvuje da bi Barsa registrovala igrače

Primera 10. avg 202212:111 komentar
Podeli:
xJosexBretonx via Guliver image

Kako piše španski As Đerar Pike je na večeri predložio predsedniku Barselone Đoanu Laporti da igra naredne sezone za džabe, kako bi klub mogao da prebrodi finansijsku krizu.

Barselona ima velikih finansijskih poteškoća, a dobrim delom je klub sam za to kriv jer je uvek plaćao velike plate svojim igračima. Među najplaćenijima je Đerar Pike, štoper koji nije uvek bio na visini zadatka što se tiče igara. No ipak sada je on izgleda na visini zadatka što se tiče žrtve za klub.

Barselona je u problemima da registruje nove igrače, a As piše na naslovnoj strani da je Pike u razgovoru sa predsednikom Đoanom Laportom rekao da klub treba da izmeni ugovor koji imaju kako god želi. Poslednji put Đerar je potpisao ugovor sa Barselonom 2020. godine, a on ističe za dve sezone.

Pike je nedavno rekao i da bi igrao za džabe kako bi Barsa registrovala nove igrače, a među njima je i Robert Levandovski. On je na sve to spreman iako mu je predviđeno da bude tek peti izbor na poziciji štopera predstojeće sezone jer su tu Ronald Arauho, Samjuel Umtiti, Erik Garsija, Žil Kunde i Andreas Kristensen.

Komentari

Vaš komentar