„Real je na mene potrošio mnogo novca“

Primera 1. sep 202117:331 komentar
Podeli:
Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Eden Azar stigao je u Real pre dve godine. Nije se naigrao. Češće su za to vreme bile vesti o njegovim povredama nego o postignutim golovima, ali Belgijanac kaže da želi da vrati klubu za ukazano poverenje.

Eden Azar kaže da je veoma motivisan na početku nove sezone.

„Ljudi imaju osećaj da sam stalno povređen. To je i istina. Ali, ako pogledate celu moju karijeru, nema igrača koji je za deset godina odigrao toliko mečeva koliko sam odigrao ja. Radim šta moram. Svakodnevno radim sa trenerom na fizičkoj spremi i mislim da obavljamo dobar posao pred početak sezone. U ovom momentu mogu da kažem da napredujem dobro iako još nisam na 100 odsto“, rekao je Azar.

„Nikada nije lako kada si povređen. Želiš da igraš, da pomogneš, ali bol te stalno prati. To je najgore. Teško je nekada i shvatiti kako ne pomaže ništa, a radiš sve što je potrebno“, objašnjava Azar.

„Real je na mene potrošio mnogo novca i želim to da vratim na terenu. Potpisao sam ugovor na pet godina, prve dve nisu bile baš dobre, ali imam još tri da dokažem da sam vredan tog novca i poverenja. Nadam se da će sve doći na svoje mesto, da ću jednog jutra ustati i da će sve biti ok. Čekam momenat da dokažem koliko vredim“, zaključio je Belgijanac.

Komentari

Vaš komentar