Real uzvraća udarac: Holandovi agenti u Madridu

Primera 1. apr. 202119:54 > 19:593 komentara
Podeli:
Lars Baron/Getty Images

Pokrenute su stvari koje bi mogle da najave novi transfer blokbaster. Glavna meta je Erling Holand, a interesenata je baš mnogo. Među njima su i najveći španski klubovi Barselona i Real Madrid.

Da nas očekuje pravi rat za potpis golgetera kakav nije viđen, videlo se u toku današnjeg dana. Holandovi zastupnici njegov otac i Mino Rajola prvo su gostovali Barseloni, koja je dolaskom Đoana Laporte na mesto predsednika istakla ozbiljnu kandidaturu za najtraženijeg napadača današnjice.

povezano

Ali već oko popodneva dvojac koji odlučuje o budućnosti možda i najvećeg svetskog talenta zaputio se u glavni grad Španije. Tačnije u Real. Posle razgovora sa rukovodećim ljudima oba kluba Holand senior i Rajola možda imaju jasniju sliku gde će sledeće sezone biti njihov štićenik. A interesenata je još mnogo. Govori se o Mančester Sitiju, ali i gradskom rivalu Junajtedu. A kako je Finansijski fer plej na umoru, moći će da se uključe u teoriji i mnogi drugi klubovi, poput Juventusa, Milana i Arsenala.

A možda ostane i u Borusiji. Mada je to najmanje realan scenario, jer teško je očekivati da bi se Milioneri tek tako odrekli mogućnosti da zarade novac od devet cifara za transfer norveškog terminatora. Pošto će narednog leta 2022. otkupna klauzula iznositi „samo“ 75 miliona evra. Stoga, i u Dortmundu su izuzetno zainteresovani za prodaju već ovog leta.

derbi banane
SK
Komentari

Vaš komentar