Stoičkov Dembeleu: Nije te zanimalo ništa o istoriji Barse

Primera 21. jan. 202213:542 komentara
Podeli:
xSergioxRuizx

Hristo Stoičkov je otvorio paljbu po Usmanu Dembeleu. Fudbaler koji je plaćen 100 miliona evra nije opravdao ni delić novca koji je uložen u njega i sada će otići iz Barse, a legenda kluba je bio veoma kritičan prema Usmanu.

Ako neko zna šta je Barselona onda je to Hristo Stoičkov. Legendarni Bugarin je nosio Barsin dres od 1990. do 1995. godine i još jednom od 1996. do 1998, a sa Kataloncima je osvojio pet titula šampiona Španije, jedan Kup kralja, jedan Kup šampiona i jedan Kup kupova. Hristo je svakako neko ko može da priča o tome kako treba igrati za Barsu, a ima pravo i da to spočitava Usmanu Dembeleu.

„U moje vreme ne bih ni čistio kopačke. Ja sam se kao stranac sam angažovao da saznam šta je Barsa. Znao sam o Kubali, Karasku, Kranklu, Linekeru, Bakeru, Salinasu. Znao sam istoriju Barselone koju ti nikada ne bi shvatio. Ja sam neko ko je igrao na istoj poziciji. Nikada se nisi uključio i nisi hteo da saznaš ko je igrao na tvojoj poziciji“, rekao je Stoičkov.

VESTI O BARSI

„Ako nećeš da budeš u Barsi nemoj da prljaš grb. Idi i reci havla što sam bio ovde četiri godine i prestani da zavaravaš ljude da znaš kako da igraš fudbal. Ako ti se ne sviđa Barselona, hvala lepo i doviđenja“.

 

Komentari

Vaš komentar