Vri u Španiji: Novi kiks Atletika, tri tima na dva boda

Primera 11. apr. 202122:53 > 22:5720 komentara
Podeli:
Dennis Doyle/Getty Images

Atletiko je propustio novu priliku da se odvoji najvećim rivalima i sada je trka za titulu potpuno otvorena. Jorgandžije su u Sevilji igrale samo 1:1 protiv Betisa.

Posle El Klasika jasno je bilo za četu Dijega Simeonea da mora da pobedi, jer će u suprotnom osetiti ogroman pritisak Reala i Barselone. Dobro su Madriđani krenuli i poveli već u petom minutu. Strelac je bio Janik Karasko na asistenciju Koree.

Ipak, nije se dugo čekalo na odgovor zeleno-belih. Već u 20. minutu na semaforu je bilo 1:1, a strelac je bio Teljo. I ispostavilo se da je to bio konačan rezultat, mada je bilo šansi na obe strane za promenu.

Ostaće pomešana osećanja kada je Atletiko u pitanju. Jeste, izgubili su dva boda, ali mogli su i da izgube sva tri, a u tom slučaju bili bi bodovno poravnati sa Realom, sa tim da bi kraljevski klub zbog boljeg skora u međusobnim duelima imao prednost. Ovako imaju taj bod više, a samo dva u odnosu na trećeplasiranu Barselonu, kojoj će uskoro gostovati. Betis je na deobi petog mesta sa Real Sosijedadom sa 47 bodova.

derbi banane
SK
Komentari

Vaš komentar