Remi Srbije i CG na turniru "Stevan Ćele Vilotić"

Reprezentacija 8. sep 201819:36 > 19:46
Podeli:
Getty Images

Omladinske fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore igrale su nerešeno 1:1 u drugom kolu turnira "Stevan Ćele Vilotić".

Izabranici selektora Nenada Sakića posle poraza u meču sa Mađarskom (0:1) nisu uspeli da savladaju vršnjake iz Crne Gore u drugom meču tradicionalnog turnira „Stevan Ćele Vilotić“.

U meču koji se igrao u Kuli, selektor Nenad Sakić koji se još upoznaje sa ekipom, jer je preuzeo selekciju nekoliko dana pred turnir, promešao je karte u odnosu na prethodni meč sa Mađarskom. U želji da što veći broj igrača dobije zavidnu minutažu, priliku su dobili novi igrači, a srpski omladinci došli su u vođstvo u 46. minutu preko Gavrića, a u 72. minutu izjednačio je fudbaler Crne Gore Rakonjac.

Srbija je igrala u sastavu Milojević, Daničić, Balaž, Nešković, Gavrić, Janković, Fratović, Tedić (od 62. Marković), Kokir (od 62. Janković), Pavlović, Lukić (od 75. Vidosavljević).

U drugom meču dana Izrael je savladao Mađarsku sa 3:1. Poslednjeg dana turnira (10. septembra) Srbija igra na stadionu Bačke protiv selekcije Izraela (16,30).