I Leković napustio CG, pridružio se Jokanoviću u Kataru

Reprezentacija 18. jun. 201913:11 > 13:14
Podeli:
FSCG

Buran i turbulentan period je ostao iza fudbalske reprezentacije Crne Gore. Posle utakmica sa selekcijama FS Kosova i Češke u stručnom štabu je ostao samo Miodrag Džudović.

Posle selektora Ljubiše Tumbakovića i Aleksandra Jankovića koji nisu sedeli na klupi na utakmicu protiv selekcije FS Kosova, posle čega je došlo do prekida saradnje, reprezentaciju je napustio i Dragoje Leković koji je će ubuduće pomagati Slaviši Jokanoviću u Al Garafiju iz Katara.

Leković je bio član stručnog štaba dok je selektor bio Zlatko Kranjčar, radio je sa Brankom Brnovićem i bio u stručnom štabu kod Tumbakovića.

Naredne nedelje se očekuje sednica Izvršnog odbora FSCG na kojem će biti razmatrana aktuelna situacija, na kojoj će biti izneti predlozi za novog selektora, a zatim će se suziti broj kandidata, obaviti razgovori i naći stručnjak koji će voditi državni tim u nastavku kvalifikacija u kojima Crna Gora još uvek ima šanse da se umeša u borbu za osvajanje drugog mesta u grupi koje vodi na Evropsko prvenstvo.