Camaj za SK: Kada san postane java, sledi novi san

Reprezentacija 22. jun. 20228:481 komentar
Podeli:
FSCG

Vredan rad, trud, odricanje i vera u sebe, po pravilu donese ostvarenje sna. Jedan od primera navedenog je Driton Camaj, momak koji je poznat kao veliki radnik, kao borac bez mane i straha.

Driton Camaj koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore, koji je branio boje Dečića, Budućnosti, Lovćena i Iskre, pre dve godine je prešao u mađarsku Kišvardu, a potez koji je napravio, bio je biše nego dobar.

FK Iskra

Camaj je uspeo da se izbori za mesto u timu, vrlo brzo je postao ključna karika u sastavu ekipe koja je prošle godine izborila plasman u Evropu, ostvarila najveći uspeh u istoriji kluba. Nedugo zatim, san Dritona Camaja je postao java. Stigao je poziv od strane Miodraga Radulovića, selektora seniorske reprezentacije Crne Gore.

Camaj je bio deo tima koji je ostvario odlične rezultate na startu B divizije Lige nacija, u duelima sa Rumunijom, Finskom, BiH, a sada je Driton, postavio nove ciljeve, jer je jasno da u životu i sportu uvek može bolje.

FSCG

Uvek sam postavljao ciljeve kojima sam težio. Kada stignem do njih ja postavim nove, a nastavim sa još jačim radom. Prošla sezone je bila fenomenalna. Kišvarda je izborila plasman na evropsku scenu, meni je stigao poziv za seniorsku reprezentaciju Crne Gore, pa mogu da kažem da je jedan san postao java, ali sada imam novi san“, naglasio je Driton Camaj za Sport Klub, tokom leta za Budimpeštu, gde je u toku Svetsko prvenstvo u vodenim sportovima pa nastavio:

FSCG

„Okrećem se priprema kluba, koji će i naredne sezone nastojati da ostvari vrhunske rezultate. Očekuje nas mnogo teži posao jer je teže braniti, nego ostvariti uspeh. Što se reprezentacije tiče, debitovao sam, osećao sam se predivno, a sada želim, još boljim partijama, da se nametnem za značajnu ulogu u timu za period koji sledi“.

Podsećanja radi, nakon četiri odigrane runde u B diviziji Lige nacija, BiH ima osam. Crna Gora sedam, Finska četiri, a Rumunija tri pobeda. U preostale dve runde, Crna Gora gostuje Bosni i Hercegovini, a na svom terenu dočekuje Finsku.

Komentari

Vaš komentar