„Dešam je hteo da zove Benzemu, ali mu je strogo zabranjeno“

Reprezentacija 23. apr. 202112:50 > 12:532 komentara
Podeli:
Fran Santiago/Stringer/Getty Images

Fudbaler Reaal Madrida Karim Benzema je već šest godina van reprezentacije Francuske, a sada je otkriveno da je više puta pokušavao da se vrati, ali da nije uspeo jer je predsednik fudbalskog saveza te zemlje Noel Le Grat strogo zabranio njegov povratak.

Njegov agent je tamošnjim medijima rekao da je selektor Dešamp više puta razgovarao sa Benzemom, koga izuzetno voli i ceni kao igrača, ali da nije mogao da mu uputi poziv za nacionalni tim Francuske jer je predsednik Le Grant rekao da napadač više nikada, nakon što je izbačen, ne sme da zaigra za reprezentaciju.

Fudbaler kabilsko-alžirskog porekla se nadao da će se neko od reprezentativaca pobuniti protiv te odluke saveza i stati na njegovu stranu, ali to se nije desilo.

Podsetimo, Benzema je izbačen iz reprezentacije Francuske 2015. godine zbog učešća u ucenjivanju saigrača Matijea Valbuene video snimkom seksualnog čina, koji su posedovali njegovi prijatelji iz kraja u kome je odrastao i koji se bave raznim kriminalnim radnjama, između ostalog i ucenjivanjem i iznudom novca.

Komentari

Vaš komentar