Kraj spekulacijama, Đurđević ostaje u Hihonu

Podeli:
FSCG

Spekulacijama je došao kraj. Uroš Đurđević, reprezetativac Crne Gore, odlični napadač, koji je imao dosta ponuda na stolu, odlučio je da ne menja ništa, stavio je paraf ne petogodišni ugovor sa Sportingom iz Hihona.

Đurđević je 2018. godine došao u Sporting, a novim parafom se obavezao na vernost klubu do 2027. godine. Odigrao je 150 utakmica i postigao 53 pogotka.

„Znam da su svi čekali da produžim ugovor, od prvog dana smo klub i ja uradili sve što je do nas. Na kraju smo se dogovorili i srećan sam što sam potpisao“, rekao je Đurđević za klupske medije, pa nastavio:

„Želim da sa Sportingom izborim plasman u elitno društvo.  Ove sezone imam veliku nadu posle brojnih promena, vidim da je urađen dobar projekat i smatram da možemo zajedno da napravimo mnogo toga. Imamo najbolje navijače u Španiji, osećam njihovu ljubav. Oni će nam pomoći i na terenu i van njega. Jedva čekam da počnemo sezonu“.

FSCG

Zadovoljni su i čelnici Sportinga iz Hihona.

„Klub je zadovoljan postignutim sporazumom i zahvaljuje se Đurđeviviću na profesionalizmu i želji da nastavi karijeru u našoj ekipi“, piše, između ostalog, u saopštenju kluba.

Komentari

Vaš komentar