Krasnodar se (još) ne odriče Spajića: Dobrodošao nazad

Reprezentacija 29. jun. 20210:40 > 0:45
Podeli:
Epsilon/Getty Images

Ruski premijerligaš Krasnodar poželeo je dobrodošlicu srpskom reprezentativcu Urošu Spajiću, koji je prehodnu sezonu proveo na pozajmici u holandskom Fejenordu, a sad je na meti šampiona Turske Bešiktaša.

Povezane vesti

Ruski klub je bez srpskog fudbalera imao prosečnu sezonu. Zauzeo je tek deseto mesto u nacionalnom šampionatu.

S druge strane, ni Spajić nije preterano blistao u Erediviziji. Fejenord je zauzeo peto mesto, a srpski defanzivac je odigrao 20 utakmica u elitnom rangu holandskog fudbala.

Po isteku pozajmice interesovanje za njegove usloge pokazao je Bešiktaš. Međutim, do dogovora između ruskog i turskog kluba (sa sada) nije došlo.

Kako god, Spajić je ugovor vezan za ruski klub do 2023. godine. Krasnodar mu je po povratku iz Holandije poželeo „dobrodošlicu“. Upravo je tu reč objavio uz video spot na društvenim mrežama kluba. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je odgovorio sa: „Hvala“ i pridružio se saigračima na pripremama u Austriji.

Uroš Spajić ima 28 godina i tokom bogate karijere igrao je za Crvenu zvezdu (jedno vreme i na pozajmicu u Sopotu), Tuluz, Anderleht, Krasnodar i Fejenord. Dres reprezentacije Srbije oblačio je 17 puta.

 

Komentari

Vaš komentar