Mesi: Protiv Brazila u Brazilu… Bog je čuvao ovo za mene

Reprezentacija 11. jul 202111:414 komentara
Podeli:
Leo Mesi
Photo by Buda Mendes/Getty Images

Leo Mesi izjavio je da mu trofej Kopa Amerika sa Argentinom predstavlja veliko olakšanje i dodaje da je znao da će titula jednom doći.

Mesi je proglašen za igrača turnira, upisao je četiri gola i pet asistencija, a Anhel di Marija postigao je jedini gol u finalu s Brazilom.

Povezane vesti:

„Ovo je ludo, neobjašnjiv je moj trenutni osećaj sreće. Znao sam da će se ovo u nekom trenutku dogoditi – cilj je bio jasan, uspeli smo da postanem šampion. Često sam sanjao o ovome“, rekao je 34-godišnji Mesi i dodao:

„Kazao sam Fideu (Di Mariji) da će danas biti njegov revanš, a tako je i bilo. Želim da podelim ovaj uspeh sa onim saigračima koji su bili tako blizu toliko puta, i nije im se dalo. Ovo je i za njih“.

Mesi je naglasio da je za njega ovaj trofej veliko olakašanje, na svom desetom velikom takmičenju sa Gaučosima osvojio je prvu titulu.

„Osećam da je bog čuvao ovaj trenutak za mene, protiv Brazila u finalu, u njihovoj domovini. Veliko priznanje odajem Lionelu (Skaloniju, selektoru), uvek je želeo ono što je najbolje za reprezentaciju. Znao je kako da sastavi pobednički tim i zaslužuje vaše poštovanje“, ističe Mesi i dodaje:

„Bilo mi je potrebno da se otarasim tog trna i da postignem nešto sa nacionalnim timom. Godinama sam bio vrlo bizu i znao sam da će se jednom dogoditi – nema boljeg trenutka od ovoga“.

Komentari

Vaš komentar