Milošević jedini kandidat za selektora

Reprezentacija 5. jan. 202110:0423 komentara
Podeli:
Action Images via Reuters/Lee Smith

Kako stvari stoje Savo Milošević je trenutno jedini kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Fudbalski savez Srbije očajnički traži selektora, ali ta potraga od starta ne ide nimalo lako. Još dok je na klupi zvanično bio Ljubiša Tumbaković javno se spekulisalo o njegovim naslednicima, pa su tako na spisku kandidata bili Dragan Stojković Piksi, Siniša MIhajlović, Vladan Milojević, Veljko Paunović, Vladimir Ivić i Ivan Jovanović.

Međutim, kako je vreme proticalo svi su otpadali, negi zato što imaju trenutno dobre angažmane koje nisu spremni da napuste, neki zato što ne žele u ovom trenutku da vode reprezentaciju.

I tako je iz drugog plana ispao Savo Milošević, koji je sada  jedini kandidat, što su objavili brojni mediji, a nezvanično je potvrđeno za Sport Klub. On bi u tandemu sa selektorom mlade reprezentacije Ilijom Stolicom trebalo da vodi reprezentaciju Superlige na turneju po Americi, a potom u utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022.

Kako su naši izvori potvrdili Savo bi na  sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije u sredu trebalo da bude i zvanično predložen i imenovan za novog selektora.

Milošević je do sada kao trener samostalno radio jedino u Partizanu 2019. godine.

Komentari

Vaš komentar