Milutin Osmajić čeka Uroša Đurđevića u Kadizu

Podeli:
FSCG

Klubovi iz Španije počeli su pripreme za sezonu koja sledi, a prema pisanju medija iz Španije, Kadiz je zainteresovan da angažuje reprezentativca Crne Gore, Uroša Đurđevića, koji je iza sebe ostavio sjajnu godinu u dresu Sportinga iz Hihona.

Đurđević ima ugovor sa Sportingom, ali je Kadiz, kako navode kolege sa Pirinejskog poluostrva, spreman da plati obeštećenje za odličnog napadača. Đurđević sigurno ima želju da se preseli u elitnu diviziju, a da li će dogovor, koji je kako se navodi blizu, biti realizovan ostaje da se vidi.

Istovremeno, Kadiz mora da donese odluku da li će drugi reprezentativac Crne Gore, Milutin Osmajić, ostati u timu, ili će kao i prošle sezone, biti prosleđen na pozajmicu.

FSCG

Osmajić je odigrao izuzetno dobro u turskoj Bandirmi, igrao je odlično u dresu reprezentacije tokom Lige nacija, pokazao je da ima kvalitet, pa bi, kako sada stvari stoje, trebalo da ostane u sastavu Kadiza. Osmajić je sa ekipom krenuo na završne pripreme za sezonu koja sledi.

U slučaju da se sve desi u skladu sa pisanjem kolega iz Španije, Đurđević i Osmajić će naredne sezone igrati u istom klupskom dresu, dok će u dresu sa državnim grbom nastojati da u mečevima odluke protiv BiH i Finske, budu na visini zadatka, da donesu Crnoj Gori plasman u A diviziju izuzetno kvalitetnog takmičenja, a samim tim i sigurne baraž mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo.

FSCG

Crna Gora bi pomenute baraž mečeve igrala pod uslovom da ne prebrodi kvalifikacije za smotru najboljih selekcija Starog kontinenta, koje su na programu naredne godine.

Komentari

Vaš komentar