Nikola Krstović u sjajnoj formi čeka Ligu nacija

Podeli:
Foto: FSCG

Nikola Krstović se odlično snašao u Slovačkoj. Momak koji je ponikao u Zeti a zatim bio u Crvenoj zvezdi, u potrazi za većom minutažom i ulogom i timu, prešao je u Dunajsku stredu, a na osnovu svega što se dešavalo u proteklih nekoliko meseci, nije pogrešio u izboru sredine, naprotiv.

Naime, Nikola je postao jedan od lidera tima. Dunajska streda se ponovo bori za izlazak na evropsku scenu, a Krstović je iz mlade reprezentacije Crne Gore prekomandovan u seniorski pogon.

Gotovo je izvesno da će dobiti priliku tokom takmičenja u B diviziji Lige nacija,  u duelima sa Bosnom i Hercegovinom, Rumunijom i Finskom koji slede.

Foto: FSCG

U međuvremenu, stručni štab reprezentacije na čelu sa selektorom Miodragom Radulovićem, može da bude zadovoljan vestima koje stižu iz Slovačke.

Naime, Dunajska streda je u polufinalu baraža za mesto u kvalifikacijama za Ligu konferencija pobedila Mikulas sa 4:2, a Krstović je postigao gol uz asistenciju na pomenutom meču. Dunajska streda će se za mesto u Evropi boriti protiv Trenčina.

Komentari

Vaš komentar