Nikola Vukčević se preselio u Katar, pojačao Al Ahli

Podeli:
Getty images/Giuseppe Bellini

Nikola Vukčević, reprezentativac Crne Gore i pouzdani igrač sredine terena, odlučio je da se iz Španije i Levantea, preseli u Katar, gde će u period koji sledi braniti boje Al Ahlija.

Nikola je brzo dogovorio saradnju sa ekipom iz Katara, stavio je paraf na dvogodišnji ugovor, a proces aklimatizacije olakšaće mu šef stručnog štaba Al Ahlija, Nebojša Jovović.

Vukčević i Jovović su već imali priliku da sarađuju i to na početku Nikoline karijere, kada je bio član ekipe Budućnosti. Nikola Vukčević je tokom karijere branio boje Budućnosti, Brage i Levantea. Standardni član je državnog tima, odigrao je 45 utakmica za Crnu Goru.

Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images

Vukčević će u periodi koji sledi braniti boje Al Ahlija, a igraće i za reprezentaciju koju u septembru očekuju odlučujući dueli sa plasman u A diviziju Lige nacija protiv BiH i Finske.

Osvajanje prvog mesta u grupi, donosi plasman u A diviziju, donosi sigurne baraže mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo, uz uslov da Crna Gora pomenuto mesto, na prvo veliko takmičenje u istoriji ne obezbedi kroz promenute kvalifikacije koje počinju naredne godine.

Komentari

Vaš komentar