Nišić: Veliko iskustvo, čast i žal za pobedama

Reprezentacija 29. jan. 202120:58 > 23:06
Podeli:
Jovan Nišić
Print Screen SK

Jovan Nišić (22), nekadašnja nada Partizana, danas fudbaler Voždovca, imao je čast da bude jedan od superligaških fudbalera koji su na severnoameričkoj turneji igrali za reprezentaciju Srbije.

Orlovi su u oba meča, protiv Dominikanske Republike i Paname, odigrali nerešeno bez golova. Nišić je u izjavi za Sport klub prokomentarisao meč u Panama Sitiju i kompletan utisak sa turneje.

Što se tiče duela sa Panamom, mislim da je bila zaista dobra utakmica protiv dobre ekipe. Delovali su veoma organizovano i smatram da tu ima dosta zanimljivih igrača. Što se tiče generalno cele turneje ostaje žal što nismo pobedili u utakmici protiv Dominikane od koje smo sigurno bolji. Mislim da smo imali dobre situacije i protiv Paname da dobijemo i tu utakmicu. U svakom slučaju, ovo je veliko iskustvo za sve nas superligaške igrače i velika privilegija što smo bili ovde i nosili dres državnog tima“, rekao je Jovan Nišić za Sport Klub.

Mladi reprezentativac Srbije bio je starter na oba meča.

Što se tiče moje igre mogu da budem zadovoljan, dao sam sve od sebe na obe utakmice, a na drugima je da procene kako je to izgledalo. Ima naravno razloga i za blago nezadovoljstvo. Nismo ni u takmičarskoj formi. Ovo su nam bile prve utakmice posle mesec dana. Mislim da je moglo da bude dosta bolje u nekim detaljima. Videlo se da nam fali malo uigranosti što je i normalno s obzirom da smo prvi put igrali zajedno u ovom sastavu. Zaista smatram da je ovde bilo veoma kvalitetnih fudbalera, koji će u budućnosti možda napraviti neke inostrane angažmane i igrati na još višem nivou“, zaključio je Jovan Nišić.

Reprezentativcima Srbije iz superligaških klubova sledi povratak u zemlju i pripreme za nastavak takmičenja na domaćoj sceni.

Superliga Srbija Fudbalska reprezentacija Srbije
Foto FSS
Komentari

Vaš komentar