Pauza za Lozana četiri do šest nedelja

Reprezentacija 11. jul. 202121:47
Podeli:
Hirving Lozano
REUTERS/Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

Fudbalski savez Meksika objavio je u nedelju da će napadač reprezentacije ove zemlje i Napolija Hirving Lozano morati da pauzira četiri do šest nedelja zbog operacije na koju je morao da ode zbog duboke posekotine iznad oka.

Lozano je povredu zadobio na meču Gold kupa protiv Trinidada i Tobaga nakon strašnog sudara sa protivničkim golmanom. Lozano je naleteo na protivnikovo koleno.

Nije doživeo potres mozga, ali je zadobio duboku posekotinu iznad oka zbog koje će morati na operaciju iako je u prvom momentu izgledalo kao da će moći da se sanira sve bez toga.

Hirving Lozano
REUTERS/Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

Dan nakon meča, FS Meksika objavio je da je Lozano ipak morao da ide na operaciju, da je sve prošlo bez problema, ali da igrača očekuje pauza u trajanju od četiri do šest nedelja.

„Nakon zadobijene povrede Lozano je prevezen u bolnicu gde su obavljeni svi pregledi. Urađena je rekonstrukcija dela iznad leve obrve koju je obavio estetski hirurg. Lozano je već počeo oporavak, ali lekari će pratiti njegovo stanje u narednim danima. Procena specijalista je da će oporavak trajati četiri do šest nedelja“, poručili su iz saveza.

Komentari

Vaš komentar