Piksi zabrinut: Mitroviću stradala jagodična kost

Reprezentacija 4. sep. 202120:181 komentar
Podeli:
Srbija - Luksemburg 07 Aleksandar Mitrovic
Print screen Sport Klub

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković posle pobede protiv Luksemburga istakao je da je cilj ispunjen.

Orlovi su na stadionu „Rajko Mitić“ slavili 4:1 i posle četiri kola lideri su grupe A zajedno sa selekcijom Portugala sa po deset bodova.

Povezane vesti

„Uspeli smo da ostvarimo cilj zacrtan pore meča, da pobedimo i osvojimo nova tri boda. Prvo poluvreme bilo je zaista, ne perfektno, ali izgledalo je dobro, potpuna dominacija. U drugom delu pali smo u fizičkom smislu i dozvolili Luksemburgu da krene, da ima više posed lopte. Na kraju ipak smo uspeli da se vratimo i bez problema utakmicu privedemo kraju, što je najvažnije,“ rekao je Stojković za Sport Klub i nastavio:

„Uvek se potencira pristup igrača, ali to je nešto što je apsolutno normalno. Sasvim je normalno da se boriš i da trčiš kada nosiš dres svoje zemlje.“

Srbiju u utorak očekuje gostovanje u Dablinu protiv rivala koji je osvojio samo bod u prethodna četiri meča.

U nedelju putujemo, videćemo kakvo je stanje igrača. Mitrović je dobio baš jak udarac, mislim da je jagodična kost. Moramo da uradimo sve da se oporavimo i da već u utorak u Dablinu pokažemo pravu igru i osvojimo bodove,“ naglasio je Stojković.

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

 

Komentari

Vaš komentar