Savez prihvatio: BiH igra prijateljski meč sa Rusijom

Fudbal ostalo 9. sep 202215:162 komentara
Podeli:
REUTERS/Dado Ruvic

Fudbalske reprezentacije Rusije i Bosne i Hercegovine odigraće u novembru prijateljsku utakmicu pošto je u petak Fudbalski savez BiH prihvatio ponudu Rusa.

Komitet za hitnost FSBiH u petak je sa pet glasova za i jednim protiv odlučio da „Zmajevi“ idu na megdan Rusima.

Povezano:

Protiv je, piše N1 BiH, bio Irfan Durić, koji je od kolega iz Komiteta tražio da o svemu odlučuje kompletan izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH.

“Kao potpredsednik tražio sam da to pitanje uz sve materijale koje smo dobili ide na Izvršni odbor FSBiH. Ako budem preglasan, znaćete, tražio sam da sve unese u zapisnik. Smatram da treba biti mudar, da se donese odluka koja je najbolja za BiH. Koliko je pametno igrati sa Rusijom razumemo se mi koji to razumemo, ali imamo ovdje manjkavost, koja nas dovodi u dilemu. Imamo dokument od UEFA da ta utakmica nije sporna”, rekao je Durić.

Koliko je u ovom momentu pametno igrati s Rusijom, koja je u svojevrsnoj izolaciji?

Osim Durića, Komitet za hitnost FSBiH čine još Vico Zeljković, Ivan Beus, Miloš Brkić, Dragan Soldo i Fuad Čolpa. Za donošenje odluke bilo je potrebno minimalno pet glasova.

Pošto su u FSBiH prihvatili ponudu, sledi potpisivanje ugovora s Fudbalskim savezom Rusije i preciziranje detalja za odigravanje utakmice.

Komentari

Vaš komentar