Sead Hakšabanović briljira u dresu Seltika

Guliver

Sead Hakšabanović uspeo je da se izbori za mesto u timu, a nedugo zatim postao je jedan od ključnih igrača Seltika. Da u pitanju nije subjektivna ocena, govori podatak da je Sead proglašen za najboljeg igrača šampionata Škotske, za mesec novembar.

Hakšabanović je u dresu Seltika tokom prošlog meseca, pred mundijalsku pauzu, na šest mečeva postigao tri gola, bio kreator igre lidera ubedljivog lidera škotskog šampionata.

Ofanzivni krilni napadač je krajem avgusta došao u Seltik iz Rubina, za dva miliona evra, a vrlo brzo se nametnuo treneru Endžu Postekogluu i postao ljubimac navijača na Seltik parku.

Dobre partije Seada Hakšabanovića sigurno raduju ljubitelje fudbala u Crnoj Gori jer naredne godine počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, u kojima će Crna Gora, u konkurenciji sa Srbijom, Bugarskom, Mađarskom i Litvanijom, nastojati da stigne do prvog velikog takmičenja u istoriji.

Ljubitelji fudbala u Crnoj Gori nadaju se i da će povrede konačno zaobići državni tim, da će reprezentacije uspeti bar jedan kvalifikacioni ciklus da završi u kompletnom sastavu….

Komentari

Vaš komentar