Sergej za SK: Nastavljamo gde smo stali

Reprezentacija 24. mar 20229:00 > 10:35
Podeli:
Sergej i Gudelj
FSS

Finalni poslovi na terenu, uobličeni u vetrove dobre nade pod svodovima i iznad zelenila Sportskog centra u Staroj Pazovi, pred meč sa Mađarskom, ponovo emituju odlično poznatu sliku fudbalske Srbije – sjajan ambijent, osmesi na svakom koraku, zalog uspeha i u 2022.

Od izveštača iz Budimpešte

„Orlove“ u četvrtak očekuje prva provera u godini definisanoj kao ključnoj za dugo najavljivani veliki preokret srpskog fudbala. Manje za već prestrojeni državni tim, suštinski mnogo više za kompletnu sliku najpopularnijeg sporta.

Mađarska – Srbija

#related-news_1

Na tom putu, uspesi najboljih srpskih fudbalera podrazumevana su karika. Potvrđuju to i reči Sergeja Milinković Savića, neposredno pred poletanje za Budimpeštu, u ekskluzivnom intervjuu za Sport klub.

„Prvi put dočekujemo martovski ciklus u laganom tempu, bez tenzije. Odradili smo što je šef od nas tražio tokom dva dana u Staroj Pazovi. Hoćemo da nastavimo tamo gde smo stali prošle godine!”, jasan je stav asa Lacija i jednog od reprezentativaca od imena i „težine“ u državnom timu.

Na naše pitanje da prokomentariše značaj predstojećeg meča na „Puškaš areni“ i izjavu šefa Dragana Stojkovića da rezultat nije bitan, Sergej je imao malu digresiju:

„Ne, šef, molim vas mister!”

Usledio je potom i odgovor na pitanje:

„Mister kaže da rezultat nije bitan, ali sigurno da želi igru kakvu smo pružali u kvalifikacijama. Uput da zabeležimo i pozitivan rezultat u Budimpešti.”

Paklena ofanzivna četvorka “orlova” – Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Dušan Vlahović i Sergej Milinković Savić zabeležila je preko 100 golova i asistencija u aktuelnoj sezoni. A, Sergej – osam pogodaka i devet asistencija u sedmoj sezoni sa grbom Lacija na grudima.

„Igram malo i povučenije, moja pozicija za nijansu je drugačija. Zadovoljan sam ličnim partijama, ali u fudbalu, ipak, tim čini 11 fudbalera. Iza nas je pozitivan niz u 2021, očekuju nas dve utakmice u martovskom ciklusu, prvom u 2022, nadam se ponovo dobrim vestima…”, poručio je Sergej Milinković Savić pred duel sa Mađarskom na „Puškaš areni“.

Četvrtak, 19.30. Samo na Novoj S!

Utakmicu Mađarska – Srbija pratite na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

Komentari

Vaš komentar