SK saznaje: IO u ponedeljak, čeka se Piksi

Reprezentacija 15. jan. 202117:1012 komentara
Podeli:
FSS

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije zasedaće u ponedeljak u Staroj Pazovi. Prema poslednjim informacijama, izbor selektora A tima nije planirana tačka dnevnog reda.

Sa Terazija 35 dopiru vesti da se i dalje čeka dogovor sa Draganom Stojkovićem Piksijem. Uz već široj javnosti poznate informacije o visini plate i obeštećenja budućem selektoru, zvanično još na platnom spisku kineskog superligaša Gvangžua RiF, stižu potvrde da je vrh FSS rešen da, ne hajući na vremenske rokove i ostala ograničenja, brigu o državnom timu poveri legendarnom fudbaleru.

Piksi se, uoči novogodišnjih praznika, zahvalio Slaviši Kokezi, prvom čoveku srpskog fudbala, na ponudu, međutim, negativan odgovor nije naišao na pozitivan odjek. Automatski, to je značilo i urgentno inteziviranje napora do konačnog stiska ruke saradnje sa prvim kandidatom za mesto upražnjeno odlaskom Ljubiše Tumbakovića.

Povezane vesti

Rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije, pritešnjeno između želja i realnosti, istaklo je Sava Miloševića, kao već viđeno rešenje. Poslednjih dana, međutim, Miloševićeve šanse spale su do nivoa promila, pogotovo što ni pozicija Vladana Milojevića u Al Ahliju nije idilična kao u decembru. I sve se u slučaju trofejnog stručnjaka lomi oko novčane klauzule od 1,2 miliona evra. U slučaju ostavke – dužan je Milojević, ako dođe do otkaza moraće da plate Arapi.

Do konačnog rešenja gorućeg problema na Terazijama 35, članovi fudbalske vlade baviće se u ponedeljak temama od manjeg značaja. Na istoj sednici trebalo bi da bude overen izbor Aleksandra Rogića za selektora reprezentacije sastavljene od fudbalera rođenih 2002. godine.

Izuzev ako tokom vikenda, Piksi ne kaže konačno „da“…

 

 

 

Komentari

Vaš komentar