Stevan Jovetić se oporavio, ali se povredio Stefan Savić

Podeli:
FSCG

Zvuči neverovatno, ali je istinito. Fudbaleri Crne Gore ni jednu utakmicu u kvalifikacijama za velika takmičenja nisu odigrali u kompletnom sastavu, a neće ni duele protiv Gibraltara i Norveške. Naime, Jovetić se oporavio, ali se povredio Stefan Savić.

Sjajni defanzivac se povredio tokom derbija između Atletiko Madrida i Barselone. Klub iz Madria je saopštio da su pregledi pokazali da je reč o povredi butnog mišića leve noge, te da je o svemu obavešten Fudbalski savez Crne Gore.

Savić će, kako je navedeno, početi medicinski i fizioterapeutski tretman, kao i poseban režim treninga. Nije poznato koliko će odlični defenzivac pauzirati, ali s obzirom da je i ranije imao slične povrede, verovatno pauza neće biti kratka.

Crnogorska reprezentacija 4. oktobra počinje pripreme za dva naredna kvalifikaciona meča za Mundijal, protiv Gibraltara 8. oktobra i protiv Norveške, tri dana kasnije. Direktno na Gibraltar dolaze Jovetić, Šarkić, Đurđević i Nikola Vukčevića, a ostali će se okupljati u etapama u Podgorici.

Komentari

Vaš komentar