Stojanović: Ovako se ide na veliko takmičenje

Reprezentacija 31. mar. 202110:341 komentar
Podeli:
Stevan Stojanović
FSS

Posle pobede nad Azerbejdžanom u gostima u taboru reprezentacije Srbije vlada zadovoljstvo, rekao je novi sportski direktor FSS Stevan Dika Stojanović.

„Plan za prve tri utakmice je ispunjen. Ovu protiv Azerbejdžana smo slabiji odigrali, ali bez obzira na to, važna su tri boda. Znali smo da će meč biti ovako težak, jer smo imali tri susreta u ovako kratkom periodu. Nismo imali vremena. Sve čestitike igračima što su na ovakav način izneli ciklus“, rekao je Stojavić, pa potom dodao:

„Bilo je straha tokom cele utakmice. Očekivali smo ovako nešto, kao što sam već rekao. Ali ovu su utakmice koje vode na veliko takmičenje. Ovakvi mečevi moraju da se dobiju. Da li posle dobre i lepršave igre, ili na ovaj način, manje je bitno. Zadovoljni smo, jer smo ispunili plan“.

Stojanović je posebno istakao igru Aleksandra Mitrovića, strelca oba gola u pobedi nad Azerbejdžanom.

„Meni je drago. Znam da je pre prve utakmice selektor Stojković razgovarao sa njim. Rekao mu je da ima malu minutažu, da je poslednji gol dao u oktobru prošle godine, ali da veruje u njega. Otvorilo mu se, jer dečko pošteno radi i trenira. Svi smo zadovoljni“, zaključio je Stojanović.

Komentari

Vaš komentar