Tačka na i: Krstović odveo Dunajsku Stredu u Evropu

Podeli:
Foto: FSCG

Nikola Krstović je tokom sezone u potrazi za većom minutažom i ulogom u timu iz Crvene zvezde prešao u Dunajsku Stredu iz Slovačke. Momak koji je ponikao u Zeti, napravio je fenomemalan potez.

Nikola je bio ključna karika u timu na putu ka ponovnom plasmanu na evropsku scenu, sjajnim partijama kako u dresu tima iz Slovačke, tako i u dresu mlade reprezentacije, uspeo je da se nametne, uspeo je da stigne do seniorskog državnog tima.

Foto: FSCG

U meču odluke, kada je reč o plasmanu u kvalifikacije za Ligu konferencija, Dunajska Streda je pobedila Trenčin sa 2:1, a ulogu meč vinera prigrabio je Krstović, koji je u 85. minutu pogodio za pobedu, za konačnih 2:1.

Krstović u sjajnoj formi i sjajnom raspoloženju čeka okupljanje državnog tima, koje je zakazano za 30. maj, a zatim i duele sa selekcijama Rumunije, Finske i Bosne i Hercegovine, u B diviziji Lige nacija.

FSCG

Partije koje je prikazao Nikola Krstović definitvivno su obradovila i stručni štab reprezetacije na čelu sa selektorom Miodragom Radulovićem, jer je već sada izvesno da u sastavu tima neće biti napadača Sportinga iz Hihona, Uroša Đurđevića koji je morao da se podvrgne hiruškoj intervenciji stopala.

Komentari

Vaš komentar