FSS smenio Ješića dan pred kvalifikacioni turnir kadeta

EURO 17. okt. 201710:29 > 10:35
Podeli:
FSS

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Ješić razrešen je dužnosti samo dva dana pred početak kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope.

Nakon četiri godine rada sa kadetskom selekcijom reprezentacije Srbije (generacija 2001.), Vladimir Ješić je razrešen dužnosti odlukom Odbora za hitna pitanja.

Nije obrazloženo zašto je do prekida saradnje između Ješića i Fudbalskog saveza došlo, a da sve bude još čudnije, selektor je smenjen pred sam početak kvalifikacionog turnira i osam dana nakon objavljivanja spiska sa imenima igrača na koje računa u mečevima protiv Gibraltara, Norveške i Grčke.

Iz FSS nema ni nagoveštaja ni potvrde o imenovanju novog selektora kadeta, ali kako piše Sportski žurnal to bi mogao da bude dosadašnji selektor omladinske reprezentacije Milan Obradović.

Srbija takmičenje na kvalifikacionom turniru za odlazak na Prvenstvo Evrope počinje u sredu duelom protiv Gibraltara (14:30), sledi meč sa Norveškom (21. oktobar) a poslednji duel je sa Grčkom (24. oktobar). Svi mečevi igraju se na terenima Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi a plasman dalje obezbediće dve prvoplasirane ekipe nakon čega ih očekuje završni krug kvalifikacija.