Lev: I mi i Holanđani imamo dovoljno za EURO

EURO 2. dec 201816:46 > 16:47
Podeli:
Matthias Hangst/Getty Images

Selektor Nemačke Joahim Lev okarakterisao je kvalifikacionu grupu za Evropsko prvenstvo 2020. godine u koju je smeštena njegova reprezentacija kao izuzetno tešku, ali da je odnos snaga jasan.

Nemačka će prolaz na kontinentalni šampionat tražiti u grupi C, u kojoj će joj rivali biti Holandija, Severna Irska, Estonija i Belorusija. Za Levove izabranike će to biti savršena prilika da poboljšaju utisak koji su ostavili ove godine, tokom koje su ostvarili samo jedan trijumf na takmičarskim utakmicama.

Povezano

Reklo bi se da je grupa očekivano teška. Holanđani i mi smo favoriti i to bi trebalo da bude dovoljno za obe reprezentacije. Svakako se radujemo sledećoj godini. Sa Holandijom i Republikom Irskom, grupa je izuzetno zanimljiva i trebalo bi da bude zanimljivo. Svakako je naš cilj da odemo direktno na Evropsko prvenstvo“, naglasio je Lev.

Kvalifikacije će se igrati od 21. marta do 19. novembra naredne godine, a na EURO će se plasirati po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe, a poslednja četiri predstavnika biće poznata posle plej-ofa Lige nacija.