"Razgovor, poziv i upoznavanje sa selektorom"

EURO 2. sep 201918:25 > 18:28
Podeli:
Matthew Lewis/Getty Images

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević rekao je da mu poziv selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića mnogo znači.

Povratnik u srpski nacionalni tim je za sajt Fudbalskog saveza Srbije govorio i o očekivanjima pred duele sa Portugalijom i Luksemburgom.

„Moramo da budemo jedinstveni, da se ne delimo na sever i jug, zvezdaše i partizanovce. Ja sam nekada  igrao za Zvezdu, neki drugi momci za Partizan, neki za Vojvodinu, to je naša sudbina, ali ovde smo svi u službi reprezentacije Srbije i imamo zajednički cilj – odlazak na Evropsko prvenstvo 2020. Ne interesuju nas klupske stvari, samo nacionalni tim. Očekujem i veliku podršku sa tribina u utakmici protiv Portugala koja nam je prelomna u ovom kvalifikacionom ciklusu“, objasnio je Milivojević.

Fudbaler Kristal Palasa govorio je i o tome kako se osećao kada je ponovo dobio poziv za reprezentaciju.

„Nema tu mnogo sličnosti sa prvim pozivom kada sam debitovao za reprezentaciju. Mnogo se stvari od tada izdešavalo. Usledio je razgovor sa selektorom, a posle toga i poziv. Sve je bilo pozitivno i eto, tu sam opet“, rekao je Milivojević i dodao:

„Imali smo razgovor koji je tekao dobro i pozitivno. Otišli smo i na večeru, bilo je zanimljivo, bolje smo se upoznali. Neki cilj je bio da popričamo i da ne dođem nespreman ovde. Upoznao sam se sa selektorom i znam šta traži“.

Kvalifikacioni duel za Evropsko prvenstvo između Srbije i Portugalije na programu je 7. septembra od 20 časova i 45 minuta, na stadionu „Rajko Mitić“.