Jović: Dali smo sve od sebe; Tadić: Bojažljivo…

EURO 13. nov. 20200:24 > 0:29
Podeli:
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Fudbaler srpske reprezentacije Luka Jović istakao je posle poraza od Škotske 5:4 (1:1) da je ekipa otišla u svlačionicu znajući da je učinila sve što je mogla.

Napadač Real Madrida bio je taj koji je protivničku mrežu zatresao u 90. minutu, posle čega je Srbija izborila produžetke.

Povezano

Sada je najmanje bitno ko je postigao pogodak. Nažalost, nismo uspeli da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo posle 20 godina, ali šta je tu je. Idemo u svlačionicu znajući da smo dali sve od sebe. Čekamo sledeću šansu i nadam se da ćemo je iskoristiti“, istakao je Jović i dodao:

Dali smo gol u 90. minutu, uhvatili smo poslednju šansu. Dešava se. Na penalima morate da imate sreće, a mi je nismo imali ovog puta“. 

  Ofanzivni vezista Dušan Tadić kazao je da Škoti nisu priredili iznenađenje.

Znali smo kako će da igraju. Mislim da nismo dobro počeli utakmicu. Posle smo se malo vratili u drugom poluvremenu. Kada smo primili pogodak, onda smo preuzeli inicijativu. Trebalo je da igramo mnogo bolje. Kada smo postigli pogodak dobili smo elana, potom smo došli do penala. Ostaje velika žal“, istakao je Tadić i dodao:

Možda smo bojažljivo ušli u utakmicu. Teško je sada pričati o bilo čemu. Kada smo primili gol išli smo na sve ili ništa i onda je bilo malo bolje“.