Vlašić i Sluga: Na Vembliju sa Englezima biće spektakl

EURO 28. maj. 20210:50
Podeli:
Srdjan Stevanovic, Getty Images

Fudbalska reprezentacija Hrvatske priprema se za početak Evropskog prvenstva, a u četvrtak su na raspolaganju novinarima bili Nikola Vlašić i Simon Sluga.

Nikola Vlašić govorio je o predstojećem Euru, posebno o duelu sa Engleskom.

„Uvek je motiv igrati za Hrvatsku, ali igrati na Vembliju protiv Engleske… to će biti spektakl, svi jedva čekamo tu utakmicu. Mnogi su naši igrači odigrali najbolje sezone u karijeri i ako to prenesemo na reprezentaciju, to može da bude odlična situacija. Budemo li složni kao tim, možemo da očekujemo dobar rezultat“, rekao je Vlašić.

Celu izjavu možete pogledati u videu sa YouTube kanala Hrvatskog nogometnog saveza.

Simon Sluga pokušaće pored Dominika Livakovića i Lovra Kalinića da se izbori za mesto među stativama i da se nametne selektoru Zlatku Daliću.

Nekadašnji golman Rijeke sada brani za Luton taun i dobro je upoznat sa engleskim fudbalom:

„Sigurno će Englezi hteti da se pokažu pred svojim navijačima, ali naravno da hrvatska reprezentacija ima svoje mesto u svetu. Polufinale iz Rusije sigurno će im biti dodatni motiv, a imaju strašno jaku reprezentaciju i jedni su od glavnih favorita za titulu. Međutim, i nama će to biti motiv da izvučemo jpš više od sebe kao i uvek u teškim trenucima“, poručio je Sluga.

Sve što je rekao možete pronaći u videu na YouTube kanalu NHS.

Komentari

Vaš komentar