Rodrigez nezadovoljan: Imao sam drugačija očekivanja, ali sada neću da pričam

U reprezentaciji Španije ima mnogo kvalitetnih igrača, pa se oni koji gotovo da ne dobijaju šansu često žale na odluku selekotora.

Svoje nezadovoljstvo među poslednjima je iskazao Pedro Rodrigez koji je protiv Češke u igru ušao u 82. minutu, a u drugom kolu protiv Turske, susret je posmatrao sa ostalim rezervistima.

„Imao sam drugačija očekivanja, ovo nije ono što sam hteo i teško mi je da prihvatim takvu ulogu. Nije vredno samo da dođem ovde da budem sa ekipom. Mislim da je situacija došla do tačke u kojoj moram da donesem odluku, to se događa svima u fudbalu. Sada ću meditirati, trenutno nije vreme za priču iz poštovanja prema mojim saigračima i selektoru, koji mi je uvek verovao,“ rekao je Pedro.

Dan kasnije su novinari imali isto pitanje za njega, a igrač Čelsija je i tada ostao istog mišljenja.

„Ne žalim zbog svojih reči, ako nekom treba da se izvinim, to ću i učiniti. Želim da igram, baš kao i svi drugi, srećan sam što sam među 23 igrača, ali bolje je da igraš i ne znam zašto se od svega toga pravi fama,“ upitao je Rodrigez.

Selektor Visente Del Boske je rekao da fudbaler „londonskih plavaca“ neće biti kažnjen zbog izjave, dok je Đerar Pike dodao da svako ima pravo da iznese svoje mišljenje.

Author: Jelena Lukić