Razočarani Baždarević: Ko može ovo da objasni?!

FIFA World Cup 1. sep 20175:55 > 6:03
Podeli:
Printscreen

Reprezentacija Bosne i Hercegovine doživela je neshvatljiv pad u završnici duela na Kipru i uspela da prokocka prednost od 2:0.

Selektor Baždarević je nakon bolnog poraza, koji je njegove izabranike ostavio sa dva boda zaostatka iz drugoplasirane Grčke, istakao da mu nije jasno šta se dogodilo u duelu sa Kipranima.

Ko može ovo objasniti? Nakon poluvremena koje je bilo osrednje, imali smo sreću da vodimo 2:0. Sa ovako iskusnom ekipom ovo je nepojmljivo, jako je teško analizirati.

Ovaj poraz je za mene jedan od najtežih. Nismo znali šta da radimo, vodili smo 2:0, a onda je izgledalo kao da igramo sa prvacima sveta. Razočaran sam jako, zaslužujemo najgore kritike„, rekao je Baždarević a preneo portal Klix.ba.

Svi moraju odgovarati za ovo što se dogodilo, radi se o nacionalnom grbu, celoj naciji. Ja sam najodgovorniji, međutim, igrači su se morali drugačije ponašati. Ovo su ozbiljne stvari, imali smo sve u svojim rukama.

Toliko iskustva, a igrali smo kao amateri. Tri-četiri dana do utakmice smo odlično radili. Želeli smo da odradimo posao, ali to nismo učinili„, izjavio je selektor BIH posle poraza.