Krstajić: Dao bih ostavku da smo poraženi od Nigerije

FIFA World Cup 31. mar 201810:04 > 10:09
fss.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odgovarao je na pitanja čitalaca "Sportskog žurnala", a kroz odgovore je otkrio i u kom slučaju bi napustio mesto na klupi "Orlova".

Srpski tim je u prvoj pripremi za Svetsko prvenstvo u Rusiji ove godine poražen od Maroka 2:1, a zatim je ostvario trijumf nad Nigerijom 2:0.

Podneo bih ostvaku da smo izgubili od Nigerije“, odgovorio je kratko Krstajić na jedno od pitanja.

On je prokomentarisao i igru „Orlova“ na prve dve provere za Svetsko prvenstvo, koje je na programu od 14. juna do 15. jula.

Zadovoljan sam, te dve utakmice su pokazale šta možemo, a šta ne, šta moramo da popravimo da bismo bili pravi u Rusiji. I prva utakmica koju smo izgubili pokazala je dobre i loše stvari, druga je bila odlična, mislim da smo mogli još bolje. Radićemo na tome da poboljšamo igru i u napadu i u odbrani„, rekao je Krstajić za „Sportski žurnal“.

Jedno od neizbežnih pitanja bilo je i da prokomentariše odnos sa Branislavom Ivanovićem, koji je kapitensku traku predao Aleksandru Kolarovu.

„Rekao sam već nekoliko puta da među nama nema problema, ni sujete. U sportu je tako, svi treneri koji dolaze imaju svoju viziju i tu nema ljutnje. Ne vidim zašto Bane ne bi putovao sa nama u Rusiju, ako bude zdrav i ako bude igrao u Zenitu“, objasnio je selektor Srbije.

Srbija će se na Svetskom prvenstvu takmičiti u grupi sa Kostariko, Švajcarskom i Brazilom.