SELEKTOR U MAGLI: Zenga tražio još para od FSS

FIFA World Cup 15. jul 20149:10 > 9:12
Podeli:

Ni posle današnje 10. sednice Izvršnog odbora FS Srbije, „orlovi“ neće dobiti novog selektora. Doduše, predsednik Tomislav Karadžić najavio je da će novog selektora imenovati najkasnije do kraja meseca, ali se i on sam nadao da će imati jasniju sliku do današnje sednice.

Italijan Valter Zenga je sve dalje od klupe jer je tražio više novca za svoje usluge, a očigledno da je dvojno oporezivanje kamen spoticanja kad su u pitanju Dik Advokat i ostali kandidati iz EU.

Ukoliko Karadžić ne izvuče nekog stranog „keca iz rukava“, Ljubinko Drulović je sve izvesnije rešenje da ostane sa „orlovima“.

Na samoj sednici IO, posle usvajanja zapisnika sa prethodne sednice, uslediće razmatranje inicijative za promenu sistema takmičenja pod okriljem Fudbalskog saveza Srbije za sezonu 2015/16. Na dnevnom redu će se naći sva pitanja u vezi sa odlukama o sistemu stalnih takmičenja za prvenstva fudbalskih liga i nadležnim organima za sprovođenje takmičenja na nivou FSS.

Potom će biti usvojene propozicije za prvenstvena i kupa takmičenja i kalendar za sezonu 2014/15. Biće razmotrena i pitanja u vezi sa suđenjem, akta u vezi službenih lica, pitanja vezana za ženski fudbal, liga mlađih kategorija i futsal, Arbitražnog suda FSS.

Author: Novosti.rs