Ništa od fudbala, zdravstvene vlasti prekinule Superklasiko

FIFA World Cup 5. sep 202121:42 > 21:5926 komentara
Lionel Mesi Nejmar
REUTERS/Amanda Perobelli

Derbi meč južnoameričke zone kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru između Brazila i Argentine prekinut je jer su argentinski fudbaleri izašli sa terena posle intervencije brazilskih zdravstvenih radnika zbog učešća četvorice spornih igrača gostiju koji dolaze iz Velike Britanije.

Utakmica je prekinuta posle samo sedam minuta, jer je jedan zdravstveni redar ušao na teren. On je zahtevao od trojice argentinskih startera Emilijana Martinesa, Lo Selsa i Romera, i rezerviste Emilijana Buendije da napuste teren jer bi po brazilskim zakonima morali igrači koji dolaze iz Velike Britanije da budu u 14-dnevnom karantinu.

Ostaje da se vidi kakav će epilog utakmice, ali je veoma izgledno da se utakmica neće nastaviti, a da li će i kada će se odigrati ostaje da se vidi.

Tok meča:

 

 

 

4′ Pravi južnoamerički početak. Već tri ozbiljna starta, krunisanim čišćenjem Romera od kojeg je leteo Eder Militao. Još nema žutih kartona, ali temperatura se ozbiljno diže.

7′ Prekinuta utakmica u Sao Paulu. Na teren je ušlo lice koje nije vezano ni za jedan stručni štab, stvorila se gužva kod aut linije, a posle nekoliko minuta argentinski fudbaleri su izašli van terena i otišli u svlačionicu. Razlog je intervencija brazilskih zdravstvenih redara, koji su tražili od trojice argentinskih igrača koji dolaze iz Velike Britanije Romera, Emilijana Martinesa i Lo Selsa, da ne igraju, jer bi po brazilskim zakonima trebalo da su u 14-dnevnom karantinu.

Utakmice južnoameričke zone kvalifikacija za Svetsko prvenstvo ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

Komentari

Vaš komentar