Limundo: Lažnim ponudama ne pomažete malom Gavrilu

FIFA World Cup 31. mar. 202111:04 > 11:3010 komentara
Podeli:
Ronaldova traka
Sport Klub

U utorak ujutru pokrenuta je aukcija na kojoj kupovinom kapitenske trake Kristijana Ronalda možete da pomognete u spasavanju života šestomesečnog Gavrila Đurđevića.

Sve je krenulo odlično nakon što se pošteni nalazač javio Sport Klubu i Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“, ali je tokom noći mnogo toga krenulo u neželjenom pravcu.

Gotovo 200 lažnih ponuda dovelo je do toga de je u jutarnjim časovima u sredu ponuda uveliko premašivala milijardu dinara. Napominjemo da na ovaj način NE POMAŽETE nikome.

Organizator aukcije, kompanija Limundo, morala je da reaguje saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti:

„U toku je humanitarna aukcija za pomoć šestomesečnom Gavrilu Đurđeviću.

Kao što su svi mediji preneli, vatrogasci su pokupili kapitensku traku Kristijana Ronalda sa terena ‘Rajko Mitić’ koju je pri kraju meča sa Srbijom skinuo sa ruke.

Oni su je predali humanitarnoj organizaciji ‘Zajedno za Život’ kako bi je postavili na aukciju na ‘Limundo’ i njenom prodajom prikupili sredstva za pomoć:

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/KAPITENSKA-TRAKA-KRISTIJANA-RONALDA-SA-MECA-SRB-POR/100369817

Aukcija je krenula odlično, ali je nažalost privukla i neozbiljne ponuđače koji svojim ponudama kvare ovu humanitarnu akciju. Sve ponude koje nisu ozbiljne uklanjamo i činimo sve što je u našoj moći da održimo regularnost aukcije.

Da bismo sprečili ovakvo ponašanje pojedinaca, upravo smo uveli dodatni korak – verifikaciju potencijalnog kupca na ovoj aukciji. Nakon što potvrdimo da je regularan, ponuđač će moći da unese svoju ponudu.

Ukoliko onaj ko pobedi na aukciji i pored svega odbije da uplati izlicitiran iznos, protiv njega može biti podneta krivična prijava.

Ovim putem apelujemo na sve da na aukciji učestvuju samo oni koji žele i mogu da pomognu, jer se, podsećamo, ovde borimo za život jedne bebe“, poručili su iz Limunda.

Pozivamo vas da, ukoliko ste u mogućnosti pomognete i na sledeći način:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030 (sve zemlje sem Švajcarske)

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišite human973 i pošaljite SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853
IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Još jednom apelujemo da ne upisujete lažne ponude i ponavljamo – NA TAJ NAČIN NE POMAŽETE NIKOME.

Komentari

Vaš komentar