Mitrović: Najlepši gol u karijeri

FIFA World Cup 24. mar. 202123:19 > 23:366 komentara
Podeli:
Aleksandar Mitrović
REUTERS/Marko Djurica

Junak pobede Srbije nad Irskom bez svake sumnje je Aleksandar Mitrović, koji je ušao sa klupe i postigao dva gola, od kojih je prvi za 2:1 bio pravo remek delo.

Atipično za njega, lobovao je irskog golmana šutem van kaznenog prostora. Ni on sam nije mogao da ospori tvrdnju da je ovo verovatno najlepši gol u karijeri.

povezano

Mislim da jeste. Uglavnom sam postizao golove iz šesnaesterca. Odreagovao sam instiktivno, znao sam da će me Duća (Tadić) naći, video sam da je golman krenuo i probao sam. Nekada mora da se rizikuje i isplatilo se – rekao je Mitrović.

Jako bitna pobeda. Odigrali smo dobru utakmicu. Pošto smo imali samo dva dana da se pripremimo, video se neki strah, primili smo prvi gol. Ali na kraju smo preokrenuli. Bilo je i nekih loših stvari, ali treba vremena i dobro je da smo konačno startovali pobedom.

Utisak o Piksiju?

Mister je jako harizmatičan čovek i uspeo je za malo vremena da nas ubedi i da nam nametne taj stil da igramo fudbal i bez obzira na protivnika diktiramo tempo i imamo loptu i ubeđen sam da će biti sve bolje i bolje.

Komentari

Vaš komentar