Nepoznati Španac Hoze Marija Sančez sudi u Dablinu

Podeli:
Hoze Marija Sančez
AP Photo/Francisco Seco

Utakmcu Republika Irska – Srbija, na dablinskom „Aviva“ stadionu, sudiće malo poznati Španac Hoze Marija Sančez Martinez.

UEFA je pištaljku poverila arbitru treće grupe, sa skromnim internacionalnim iskustvom. U karijeri, do sada, ima upisanih 15 međunarodnih utakmica seniora.

Zanimljivo, Hoze Marija Sančez sudiće prvi put „orlovima“, nijednom nije delio pravdu ni klubovima iz Srbije.

Najveći domet u karijeri dostigao je delegiranjem za utakmice šesnaestine finala Lige Evrope. Februara 2020. vodio je duel Genta i Rome (1:1), godinu dana kasnije našao se na centru u meču Šahtjora i Makabija iz Tel Aviva (1:0).

Povezano

Španski arbitar delio je pravdu na 120 utakmica španske La lige. Uz poslovni izlet u Grčku, na poziv tamošnjeg saveza, može da se pohvali i sa šest utakmica u Ligi Evrope. Poslednji put, u kvalifikacionim utakmicama, arbitrirao je u duelu Farskih Ostrva i Malte (1:0).

Uz Hoze Mariju Sančeza, na centru stadiona u Dablinu, naći će se mahači Raul Kabanjero i Injigo Prieto. Posao četvrtog arbitra poveren je Pablu Gonzalesu, dok će u VAR sobu Alehando Ernandez i Teodoro Sobrino.

Utakmicu Republika Irska – Srbija, u utorak iz Dablina (20.45), prenosiće Nova S.

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

Komentari

Vaš komentar