Olić savetuje Brozovića da ne sluša Inzagija

Podeli:
Marcelo Brozović
Alessandro Sabattini/Getty Images

Euforija vlada u Hrvatskoj posle plasmana na F4 Lige nacija. Velike stvari očekuju se na Svetskom prvenstvu u Kataru. Ali sreću kvari povreda jednog od glavnih igrača Marcela Brozovića. Tim povodom Ivica Olić pomoćnik selektora Zlatka Dalića imao je savet za sjajnog vezistu Intera.

Brozović je za vreme reprezentativne pauze povredio fleksor, i prognozira mu se odsustvo sa terena do mesec dana. To se nije svidelo Interu iz kojeg su stigle izjave nezadovoljstva. Sa druge strane, odgovor je uputio i pomoćnik selektora Dalića Ivica Olić.

– Dobio sam informaciju da će biti dobro za nekoliko nedelja. Sa takvom povredom najvažnije je da se potpuno oporavi i da se ne vraća pre vremena. Ne bi trebalo da se vodi željom trenera da se što pre vrati. On je naša mašina i bila bi šteta izgubiti takvog igrača zbog manje povrede. Ako se dobro oporavi biće spreman za Katar, a to bi trebalo da mu bude prioritet dok planira oporavak – rekao je Olić.

Hrvatska se na Svetskom prvenstvu nalazi u Grupi F sa ekipama Belgije, Kanade i Maroka. Inter ne deluje dobro ove sezone u Seriji A, a mnogi za to krive upravo lošu formu Brozovića.

Komentari

Vaš komentar