Orlovi napravili pometnju na aerodromu

FIFA World Cup 12. nov. 202116:56 > 16:5613 komentara
Podeli:
SK

Fudbalska Srbija broji sitno do utakmice godine – direktnog okršaja za plasman na Mondijal u Kataru. Orlovi su u petak popodne zaplovili ka Lisabonu, na duel sa Portugalom.

Povezane vesti

Čarter let domaćeg avio-prevoznika, u trenucima dok je mrak okivao Beograd, privukao je ogromnu pažnju gostiju na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. Slučajni srećnici nisu odoleli iskušenju, mnogi od njih zatražili su i fotografisanje za uspomenu. Uz horski glasno: „Srećno!“

Selektor Dragan Stojković Piksi, kapiten Dušan Tadić, omiljeni Aleksandar Mitrović, nasmejani Sergej, Gudelj i ostali, pogotovo momci iz mlađe garde, predvođeni Dušanom Vlahovićem, sa zadovoljstvom su odgovarali na molbe znatiželjnika i razvučenih usana prekratili sat i po očekujući poletanje.

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije, u novim okolnostima, uprkos neskrivenoj želji, nisu mogli da organizuju dodatni čarter let ka Lisabonu. Put Portugala, u istom avionu, našli su se članovi Izvršnog odbora i trio iz medijskog tima. Ostalima je ostalo na volju da se snalaze, ako žele u daleki Portugal, uprkos strogom režimu ulaska i skoro nemogućem prolazu čitavog niza administrativnih bogaza…

SK

Let nije kasnio, osmesi nisu nestajali… Sjajno raspoloženje u Beogradu preobličeno je u jednostanu želju upućenu Piksijevim izabranicima:

„Hoćemo takve da vas vidimo i u ponedeljak, na povratku iz Lisabona!“

Ekipa Sport kluba, u naredna dva dana, izveštavaće gledaoce i čitaoce intezivno sa lica mesta! Uživajte!

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

SK
SK
SK
Komentari

Vaš komentar