Pavlović: Nisam skoro video takav gol; Đuričić: Falio 2. gol

FIFA World Cup 8. sep 20219:428 komentara
Podeli:
Strahinja Pavlović
AP Photo/Peter Morrison

Odbrambeni fudbaler reprezentacije Srbije Strahinja Pavlović kaže da cilj ostaje isti uprkos remiju sa Irskom 1:1 u gostima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

„Teško je bilo šta reći posle ovakve utakmice. Kada ne uzmete tri boda koja ste igrom zaslužili, ali šta je, tu je… Ovo ništa ne menja, moramo da pobedimo sve do kraja ako želimo da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. Cilj ostaje isti, sve ostaje isto, za mesec dana se vraćamo“, počinje Pavlović.

Portugal je prvi na tabeli sa 13 bodova, Srbija ima dva manje, a slede Lukseburg sa šest i Irska sa dva boda.

Osvrnuo se defanzivac Monaka i na neverovatan autogol Nikole Milenkovića, kojeg je napucao Sergej Milinković-Savić.

„Šta reći? Nisam skoro video, ali dešava se. Svakakve stvari se dešavaju u fudbalu. Moramo da nastavimo dalje i da zaboravimo ovu utakmicu, kao što smo zaboravili prethodne“, rekao je Pavlović i dodao da mu je prijala vatrena atmosfera u Dablinu, te da odaje priznanje navijačima Irske.

Srbija je propustila mnogo prilika da ranije reši utakmicu, a Filip Đuričić konstatovao je da su Orlovi odigrali prilično dobro.

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

„Stvorili smo veliki broj šansi i niko nije namučio Irsku koliko smo mi. Na kraju smo uzeli bod i ne možemo da budemo zadovoljni. Nedostajao je drugi gol da zatvori utakmicu. Bilo bi lakše, verovatno bismo dali još neki. To nam je za nauk u budućnosti. Idemo dalje, ima pozitivnih stvari, jer dugo nismo odigrali ovako“, rekao je Đuričić i obrazložio:

„Ne sećam se da smo stvorili ovoliko šansi. Na dobrom smo putu, cilj je Katar i meč u Portugalu odlučuje“.

Do kraja kvalifikacija, Srbija igra s Luksemburgom u gostima 9. oktobra, tri dana kasnije s Azerbejdžanom kod kuće, i za kraj sa Portugalom u gostima 14. novembra.

Komentari

Vaš komentar