„Pomislio sam da je Ris dobio poziv za vaterpolo tim“

FIFA World Cup 1. okt. 202115:15 > 17:31
Podeli:
Getty images/Jan Kruger

Fudbaler Čelsija Ris Džejms našao se na spisku selektora Engleske Gerata Sautgejta za oktobarske mečeve reprezentacije Engleske i pored činjenice da je povređen. Tomas Tuhel napravo je od toga dobru šalu.

Ris Džejms našao se na Sautgejtovom spisku za mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Andore i Mađarske iako je na listi povređenih igrača Čelsija.

Džejms je povredu zadobio u duelu sa Mančester sitijem, propustio je i duel protiv Juventusa u Ligi šampiona, a neće igrati ni protiv Sautemptona ovog vikenda.

Tuhel je bio iznenađen tom činjenicom.

„Kada sam video vest, pomislio sam da je Ris možda dobio poziv da nastupi za vaterpolo reprezentaciju jer trenutno trenira samo u bazenu. Malo sam iznenađen. Koliko ja znam, neće se odazvati tom pozivu“, rekao je Tuhel.

Nije Tuhelu smetalo što se selektor Engleske nije konsultovao sa njim oko poziva za Džejmsa:

„To je normalno. Zamislite sada da selektor zove svakog trenera. Ja svakako nisam baš dobar u odgovaranju na pozive, klub je u kontaktu sa savezom“, rekao je Tuhel.

Sa druge strane, Sautgejt je nakon objavljivanja spiska rekao da „koliko je on shvatio“ Ris Džejms ima dobre izglede da se oporavi na vreme, kao i Mejson Maunt koji se takođe, pored povrede, našao na njegovom spisku.

Mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru gledajte samo na kanalima Sport Kluba.

 

Komentari

Vaš komentar