Sančez: Znamo da nas čeka meč sa jakim timom

FIFA World Cup 10. nov. 202118:58 > 18:58
Podeli:
fudbalska reprezentacija Katara
Printscreen

Pred meč sa Srbijom u Beogradu, pred novinarima su u sredu bili selektor i golman reptezentacije Katara, Feliks Sančez i Jusef Hasan Mohamed Ali.

„Ova dva preostala meča su nam važna, to su dobre pripreme za Arapski kup koji nas čeka narednih nedelja. Znamo da nas čeka jak tim koji se sprema za odlučujući meč kvalifikacija protiv Portugala. Bilo nam je teško i u prvom duelu u Debrecinu i znamo da ćemo morati da budemo na vrhunskom nivou ako želimo da imamo šansu“, rekao je na konferenciji selektor Feliks Sančez.

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

I golman Jusef Hasan Mohamed Ali svestan je da njegov tim čeka težak zadatak.

„Imali smo malo vremena za pripreme. Trener nam je objasnio šta treba da radimo. Svesni smo da smo doživeli težak poraz u Debrecinu ali moramo da zaboravimo na to i da damo sve od sebe da odigramo dobar meč“, rekao je Hasan.

Umor muči reprezentaciju Katara, ali sekeltor Sančez kaže da su dueli sa reprezentacijama iz Evrope veoma važni za njegovu ekipu:

„Pokušaćemo pre svega da ne pravimo iste greške, da ne primimo ponovo mnogo golova. Znamo da je Srbija veoma ofanzivan tim, da od prvog minuta idu na gol, od prvog momenta vrše visok pritisak, a individualno su veoma kvalitetni. Naši rezultati nisu bili baš dobri, ali igrali smo protiv najboljih timova, imali smo naporno leto sa Gold kupom i to nam nije pomoglo. Nadam se da se vraćamo u normalu, idemo korak po korak jer su za nas ovi mečevi veoma važni i iz njih mnogo učimo“, zaključio je Sančez.

Srbija dočekuje Katar u četvrtak od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“. Prenos je na kanalu Nova S.

Komentari

Vaš komentar